Nyomdai munkatársat Budaörsön az Ikonprint Kft.-hez at Ikonprint Kft. / BudaorsAllas.hu | Az ingyenes budaörsi állásportál!
Új álláshirdetés
Tel: +36 70 673 6160

<< Előző állás vagy Következő állás >>
Az álláshirdetés több mint 40 napja lett feladva...
0

jelentkezők

Kínál Nyomdai munkatársat Budaörsön az Ikonprint Kft.-hez

Ikonprint Kft. helység: Budaörs

Címkék:

Munkatársat keresünk, aki tettrekész, nem ijed meg a feladatoktól, vidám, pozitív gondolkodású, szeretne egy jó csapat tagja lenni.

Mivel nyomtatással foglalkozunk (reklámponyvák, öntapadó fóliák, belsőépítészeti tapéták, eladáshelyi reklámok, padlómatricák, reklámtáblák, üzletportál dekorációk), így elengedhetetlen a jó kézügyesség, precizitás, kreativitás!

Elérhetőség: laumagdi@gmail.comAktuális álláshirdetések Ikonprint Kft.
Kínál Nyomdaipari technikusnak állás Budaörs szakirányú végzettséggel Ennél a cégnél: Ikonprint Kft. helység: Budaörs 2015-10-13
Kínál Nyomdaipari munkásnak álláslehetőség Budaörsön nyomdaipar technikus végzettséggel Ennél a cégnél: Ikonprint Kft. helység: Budaörs 2016-02-18

« vissza a kategóriákhoz...
Ön szerint ez a hirdetés valótlan? Jelentse!   
Ajánlja ismerősének!
Feladás dátuma 2017-10-03
Megtekintve: 618 alkalommal

    Kiemelt megjelenés!

    Álláshirdetésed több álláskeresőhöz juttatjuk el, ha kiemelt hirdetést rendelsz! Felső hely a honlapon, kiemelés a Facebookon és bekerül ajánlatod a napi hírlevélbe is! Ha több jelentkezőt szeretnél kattints:

Iratkozz fel az állásértesítőnkre, hogy minden nap a leggyorsabban értesülhess a legjobb helyi álláslehetőségekről!

Küldj e-mailt az info [@] budaorsallas [pont] hu címre, vagy használd az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot.
Fontos: Hirdetésre történő jelentkezéshez ne használd a kapcsolatfelvételi űrlapot, mert a jelentkezésed nem fog célba érni! Amennyiben egy álláshirdetésre szeretnél jelentkezni, közvetlenül a hirdetésekben teheted meg!

Szerkesztőség: +36 70 673 6160