Őrzés-védelem
Archivált

Szolgálatvezető kollégát keresünk budaörsi műszaki áruházba

Facility Zala Kft.
Őrzés-védelem
Munkavégzés helye: Budaörs
Fizetés: Bruttó 1800 - 0 / óra
2019. 02. 15. 08:45

Tisztelt álláskereső!

Több évtizede sikeresen működő biztonsági szolgálat budaörs műszaki áruházba szolgálatvezető vagyonőrt keres. 

A  szolgálatvezető feladata az őrszemélyzet irányítása és szolgálatának szervezése, kapcsolattartás az üzlet vezetőjével, a dolgozókkal, a vásárlókkal, a területi vezetővel, leltározás, kamerarendszer kezelése, stb. 

Amit kínálunk: Bejelentett, határozatlan időre szóló munkaszerződés (igazolás a bejelentésről), korrekt, pontos fizetés (bruttó 1800.-, azaz nettó 1100.- forintos órabér), utazási hozzájárulás, céges telefon, ingyenes formaruha, kulturált, ergonómikus munkakörnyezet. 

Amit kérünk, érvényes vagyonőri iratok megléte, jó kommunikáció az üzlet dolgozóival és vásárlóival, a területi vezetővel, a vagyonőrökkel. 

Amennyiben hirdetésünk felkeltette az érdeklődését, jelentkezni a +36309646408 telefonszámon, vagy a "Jelentkezem" gombra kattintva lehet.

Csörgessen meg, minden jelentkezőt visszahívunk!

 


Feladatok:

  • A  szolgálatvezető feladata az őrszemélyzet irányítása és szolgálatának szervezése, kapcsolattartás az üzlet vezetőjével, a dolgozókkal, a vásárlókkal, a területi vezetővel, leltározás, kamerarendszer kezelése, váratlan helyzetek kezelése, lopások észlelése, megakadályozása, elfogás és intézkedés, stb.

Elvárások:

  • Érvényes vagyonőri iratok megléte, jó kommunikáció az üzlet dolgozóival és vásárlóival, a területi vezetővel, a vagyonőrökkel.

Előnyök:

  • Céges telefon, utazási hozzájárulás, ingyenes formaruha, önállóság, igényes, ergonómikus munkakörnyezet, BKV-val  elérhető munkahely.

Amit kínálunk:

  • Bejelentett, határozatlan időre szóló munkaszerződés (igazolás a bejelentésről), korrekt, pontos fizetés (bruttó 1800.-, azaz nettó 1100.- forintos órabér), utazási hozzájárulás, céges telefon, ingyenes formaruha, kulturált, ergonómikus munkakörnyezet.